Jartazi is het het sportmerk voor uw teamkleding! In Belgie is het één van de marktleiders op het gebied van teamkleding. Bekende voetbalclubs die in de sportkleding van Jartazi spelen zijn KAA Gent, Sporting Lokeren en KV Mechelen. Zij dragen in de Jupiler Pro League een Custom Made voetbaltenue. Ook voor uw team of club is zo’n professioneel tenue mogelijk tegen zeer scherpe prijzen. Naast de bodyfit tenues die door de profs worden gedragen is er ook een ‘normale’ pasvorm die geschikt is recreatieve teams.

Jartazi Toronto

De Jartazi Toronto Teamline is een professionele teamkleding collectie die leverbaar is in maarliefst 16 verschillende kleur combinaties. Hierdoor is er binnen de Toronto collectie voor vrijwel elk team een bijpassende kleurstelling. Binnen de team collecties heeft Jartazi alle benodigde kleding die je nodig bent voor een complete outfit. Vaak bestaat een team pakket uit een presentatiepak voor een representatieve uitstraling, polyesterpak voor tijdens de warming up. Trainingsshirt, Trainingsshort en Trainingssweater voor tijdens de trainingen. Om het pakket compleet te maken een sporttas om alle spullen in mee te nemen en een regenjas of winterjas voor regenachtige of koude dagen.

Jartazi Cordoba

Een bekende teamkleding collectie van Jartazi is de Cordoba Teamline. Deze teamline heeft een horizontale baan op de borst van de kledingstukken. Deze horizontale baan is opgedeeld in twee kleuren waardoor een kledingstuk is uitgevoerd in drie kleuren. Een fris en stijlvol design waarbij uw clublogo mooi tot zijn recht komt. De Cordoba collectie is leverbaar is maar liefst 16 verschillende kleurstellingen waardoor vrijwel elke voorkomende clubkleur leverbaar is in Teamkleding. Net als bij de Toronto collecte zijn alle sportkleding modellen leverbaar.

Jartazi Sportkleding Ontwerpen

Het ontwerpen van uw eigen sportkleding kan al vanaf 10 stuks. Hierdoor is het mogelijk om bij uw eigen team of vereniging in een uniek tenue te spelen. Sportkleding ontwerpen kan zowel voor voetbal als bijvoorbeeld volleybal, hockey. Voor Running is een speciale collectie Custom made sportkleding waarbij er keuze is uit vele verschillende kledingstukken. Binnen de zelf ontworpen teamkleding kan er gekozen worden tussen ‘BodyFit’ of een ‘Regular’ pasvorm. Bodyfit wordt bijvoorbeeld gedragen door de professionele voetbalclubs zoals KAA Gent in België.

Jartazi Sportshirt

Naast een zelf ontworpen sportshirt is er ook een ruime voorraad collectie sportshirts en sportbroekjes. De sportshirts en zijn leverbaar is verschillende designs en vele kleurstellingen. Elk model is verkrijgbaar in een korte mouw of lange mouw uitvoering. Hierdoor zijn er zowel sportshirts voor buiten als binnen sporten zoals bijvoorbeeld voetbal, volleybal of korfbal.